Kviečiame pasimėgauti gotikine XVI a. restorano aplinka bei restorano šefų sukurtais patiekalais.

8 EUR PIETŲ PERTRAUKA (12 – 16 val.)

2 PATIEKALŲ MENIU 8,00 Eur

2+1 PATIEKALŲ MENIU 10,00 Eur

Meniu keičiamas kiekvieną savaitę.

PIETŲ PERTRAUKOS MENIU (nuo balandžio 24 d.)

 PIRMASIS PATIEKALAS / FIRST COURSE:

SRIUBA / SOUP

Trinta daržovių sriuba
Creamy vegetable soup
arba / or
ŠALTASIS PATIEKALAS / APPETIZER
Vištos kepenėlių paštetas su džiovintų slyvų džemu
apelsinai, kepta geltonoji paprika
Chicken liver pate with prune jam
orange, sauteed yellow paprika

ANTRASIS PATIEKALAS / SECOND COURSE:

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSE

Ant grotelių kepta vištų krūtinėlė
tiekiama su morkų kremu, brokolių kuskusu
Grilled chicken breast
served with carrot cream, broccoli cous cous
arba / or
Liežuvis su pievagrybių ir keptų salierų padažu
kukurūzų kruopų košė, apelsinų sultyse troškintos morkos
Boiled tongue with fieldmushroom and baked celery sauce
corn grits porridge, orange juice stewed carrots
arba / or
Vegetariškas – kepti brokoliai su batatų kremu
cukinijos, morkos, orkaitėje kepti burokėliai
Vegetarian – pan fried broccoli with sweet potato cream
zucchini, carrots, oven baked beetroot

 DESERTAS / DESSERT

Mūsų gamybos ledų tortas
Home made ice cream cake

Bon appétit!

O SAVAITGALIAIS…600_441084676

“BRUNCH A LA CARTE” ŠEŠTADIENIAIS IR SEKMADIENIAIS (12 – 16 val.)

  • Kiaušiniai “Benedict” ir kokteilis „Mimosa“ su šviežiai spaustomis apelsinų sultimis – 8.00 Eur
  • 2 patiekalų “Prix Fixe“ meniu – 8.00 Eur
  • 3 patiekalų “Prix Fixe“ meniu – 10.00 Eur

Meniu rasite čia. 

Jūsų rezervacijų laukiame:  (8 37) 301 561, 8 686 12 311, el. p. hotel@daugirdas.lt

PIRMASIS PATIEKALAS / FIRST COURSE

ŠALTASIS PATIEKALAS / COLD DISH

Virtas kiaulių liežuvis su „Wasabi majonezu

tiekiama su orkaitėje keptais burokėliais ir obuoliais

Boiled pork tongue with Wasabi mayonnaise

served with oven roasted beetroot, apples

 

arba / or

 

SRIUBA / SOUP

Kreminė šparagų sriuba

Cream of asparagus soup

 

***********************************************************************************************************************

ANTRASIS PATIEKALAS / SECOND COURSE

KARŠTASIS PATIEKALAS / MAIN COURSE

Lašišų filė su mangų – apelsinų padažu

tiekiama su ryžiais, šparaginėmis pupelėmis, keptais pomidorais

Salmon fillet with mango – orange sauce

served with rice, green beans, broiled tomato

 

arba / or

 

Vištiena „Teriyaki“ padaže

tiekiama su ryžiais, šparaginėmis pupelėmis, keptais pomidorais

Chicken Teriyaki

served with rice, green beans, broiled tomato

arba / or

Ravioliai su mūsų gaminta namine varške

peletrūnai, kepti pomidorai, kaparėliai, žalumynų aliejus

Ravioli with home made cow milk curd

tarragon, baked tomatoes, capers, herbed oil

 

************************************************************************************************************************

 DESERTAS / DESSERT

Varškės pyragas su braškių padažu

Curd pie with strawberry sauce