Tėvo dienos proga, pakvieskite savo artimą šventiškiems sekmadienio pusryčiams „Daugirdas” restorane. ✨ Unikalios architektūros apsuptyje, kurkite ryšį su brangiausiais žmonėmis.

Rezervacijos mokestis žmogui 15 €, vaikui iki 10 m. 10 € (galėsite šią sumą išleisti patiekalams ir gėrimams). BILIETAI INTERNETU.

Prašome patikslinti savo atvykimo laiką tel. +370 686 123 11 arba hotel@daugirdas.lt

TĖVO DIENOS BRUNCH ALL DAY

 

APERITYVAS

Mimosa                                                                                                                                         7.00

Prosecco, šviežios apelsinų sultys

Aperol Spritz                                                                                                                               8.00

aperolis, Prosecco, apelsinai

 

BENEDIKTO KIAUŠINIS (1 vnt.) su:

Šaltai rūkyta lašiša                                                                                                                     10.00

Serano kumpiu                                                                                                                            10.00

Avokadais                                                                                                                                      10.00

(visi „Benediktai“ tiekiami su Brioche duonele, špinatais, pomidorais, Hollandaise padažu)

PAPILDOMAS BENEDIKTO KIAUŠINIS PORCIJOJE                                                                        2.00

 

 

BAO BANDELĖS (2 vnt.) su daržovėmis ir:

Tigrinėmis krevetėmis                                                                                                                12.00

Jaučių išpjovos traškiomis juostelėmis                                                                                  12.00

Vištų filė traškiomis juostelėmis                                                                                             10.00

Avokadais ir mangais                                                                                                                  12.00

(visos Bao bandelės tiekiamos su sojų – sezamų aliejaus padažu, daržovių Crudités)

 

 

CEZARIO SALOTOS su putpelių kiaušiniais ir:

Vištų filė                                                                                                                                          10.00

Šaltai rūkyta lašiša                                                                                                                       12.00

Tigrinėmis krevetėmis (5 vnt.)                                                                                                  12.00

 

 

MISO RAMEN – kiaušininiai makaronai 48 val. virtame mėsos sultinyje su miso pasta

su jaučių išpjova                                                                                                                           14.00

su ančių krūtinėle                                                                                                                        12.00

su rausvųjų tunų filė                                                                                                                   14.00

(Wakame, paprikos, čili pipirai, kaliaropės ir kiaušinis, brandintas sojų padaže su mirinu)

  

BURGERIAI

Jautienos su Chorizo dešra                                                                                                       14.00

Antienos su rūkyta šonine                                                                                                        12.00

(pomidorai, marinuoti agurkai, svogūnai, Cheddar sūris, rūkytų obuolių majonezas, bulvytės)

Veganiškas su avokadais ir baklažanais                                                                               12.00

(pusiau vytinti pomidorai, mini cukinijos, gvakamolė, sultenės, bulvių skiltelės)

 

  

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

Grill veršienos dešrelės                                                                                                              10.00

(bulvių Ghi sviesto kremas, Gravy padažas, skrudinti pomidorai)

Kepsninėje parūkyti kiaulienos šonkauliai                                                                          15.00

(Chipotle BBQ padažas, bulvių skiltelės, Coleslaw salotos)

Midijos baltojo vyno ir grietinėlės padaže                                                                            16.00

(tiekiama su skrudinta Baguette)

 

 

 

 

DESERTAI

Pavlova                                                                                                                                         8.00

(morengai, maskarponės kremas, uogos; tiekiama su laimo citrinų šerbetu)

Crème Brûlée                                                                                                                              7.00

(su prancūziško biskvito plutele ir braškėmis)

Espresso kavos ir trijų sūrių pyragas                                                                                    7.00

(varškės sūris, Ricotta, Mascarpone; tiekiama su karamelės padažu)

Naminiai šerbetai  – prašome pasirinkti:                                                                             5.00

* Mojito (romas, mėtų lapeliai, laimo citrinos)

* Mango Margarita (tekila, mangai, laimo citrinos)

* Arbūzų Watermelon Vodka (degtinė, arbūzai, pomidorai)

* Braškių – ananasų

PATIEKALAI VAIKAMS (iki 12 metų)

Traškios vištienos kepsnelis                                                                                                         7.00

(gruzdintos bulvytės, pomidorų padažas agurkai, pomidorai)

Lietiniais su varške ir trintomis uogomis                                                                                  7.00

Makaronai su grietinėlės padažu ir sūriu                                                                                  7.00

 Braškių ledų ir pieno kokteilis                                                                                                     5.00