RUDENS PASIŪLYMAS | AUTUMN OFFER

 

SRIUBA / SOUP

Kreminė baravykų ir burokėlių sriuba   14.00 Lt
Cream of porcini and beetroot soup

 

KARŠTASIS UŽKANDIS / HOT APPETIZER

Sraigės su baravykais, cukinijomis ir bulvių koše „Au Gratin“   28.00 Lt
Escargot with porcini, zucchini and potato mash „Au Gratin“

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSE

Kepti švieži baravykai su bulvėmis   32.00 Lt
grietinėlės ir rūkytos šoninės padažas, parauginti agurkėliai
Sauteed fresh porcini mushrooms with potaoes
cream and bacon sauce, home made pickles

Lazanija su daržovėmis, mocarelos sūriu ir keptomis voveraitėmis   26.00 Lt
Lasagne with vegetables, Mozarella cheese and fried chanterelle

Plekšnių filė, troškinta skrudinto sviestoir baltojo vyno padaže su šilbaravykiais    32.00 Lt
tiekiama su špinatų ir ožkų sūrio suflė, bulvėmis
Plaice fish fillet stewed in buttered white wine sauce with wild mushrooms
served with spinach and goat cheese souffle, potatoes

Kepintais baravykais įdaryta kiaulių išpjova, apjuosta rūkyta šonine   34.00 Lt
su baravykų „Sabajonu”, keptais pomidorais, bulvėmis, morkytėmis
Porcini stuffed pork tenderloin with bacon wrap
served with porcini Sabayon, baked tomatoes, potato, carrots

 

DESERTAI / DESSERTS

Aviečių  desertas „Napoleonas“   14.00 Lt
avietės su jogurtu ir medumi, sluoksniuota „Filo“ tešla su cukrumi
Raspberry Napoleon
Raspberry with yoghurt and honey, phyllo sheets withy sugar spray

Aviečių / slyvų ledai   10.00 Lt
Raspberry / Plum ice cream

Slyvų ir aviečių „Šarlotė“ gardinta rozmarinais   12.00 Lt
Plum and raspberry Charlotte with rosemary

- šiems patiekalams nuolaidos netaikomos
- no discount for special offers