Mes gaminsime lėtai ir ilgai, kad Jūs patys galėtumėte pabaigti ruošti patiekalus greitai ir sveikai!

Sous Vide (lėtuoju būdu žemoje temperatūroje vakuume) paruoštus karštųjų patiekalų pusgaminius tereikės regeneruoti vandens vonioje arba orkaitėje pagal šefo rekomendacijas. Mėsa, žuvis, garnyrai, padažai – viskas atšaldytuose vakuuminiuose maišeliuose porcijomis!

Juk patys neturėsite tiek laiko ir kantrybės marinuoti šonkaulius 24 val. rūkytų obuolių BBQ padaže ir po to cirkuliuoti dar 24 val? Arba pasiryžti iškaulinti antį, kad susuktumėte iš jos 4 porcijas antienos Roulade? O kas paruoš antienos Gravy padažą su cinamonu ir Graham’s portveimu?

 

Sous Vide meniu išsivežti (ATSIŲSTI IR UŽPILDYTI UŽSAKYMO FORMĄ)

Sous Vide meniu išsivežti (PERŽIŪRĖTI)

 

Užsakymų laukiame: +370 686 123 11 arba hotel@daugirdas.lt