Spalio 12 d, 19 val. kviečiame į gurmanišką keturių patiekalų vakarienę su milijonais išskirtinio gėrimo burbuliukų “Daugirdo” viešbutyje. Su mumis vakaros Philliponnat šampano namų atstovas charizmatiškasis Thomas Jorez su savo istorija ir vakaro pasakojimais.  

 

Degustacinės vakarienės meniu su milijonais burbuliukų

PHILIPPONAT Royale Reserve Brut Champagne AOC

Austrė La Spéciale GEAY*, Nr. 2

marinuoti pankoliai, balzamiko ikrai, raudonieji ikrai, pipirinė

* La Spéciale GEAY – austrių parko karalienė ir Geay šeimos mėgstamiausia.

 

PHILIPPONAT Royale Reserve Non Dose Champagne AOC

Švelnaus dūmo skonio jūros šukučių Carpaccio

bulvių griežinėliai, citrinų ir sepijų rašalo kremas, marinuoti šalotiniai svogūnai, skumbrės majonezas, rūgštynių daigai

 

PHILIPPONAT Royale Reserve Rose Brut Champagne AOC

Veršienos Eye round steikas su žolelių ir sūrio plutele

moliūgų – bulvių kremas su Brie sūriu, rudųjų pievagrybių puta, smidrų viršūnėlės, salierų daigai

 

PHILIPPONAT Royale Blanc De Noirs Brut Champagne AOC

Foie gras kepenėlės su raugintais obuoliais

prancūziško batono skrebučiai, marinuotos cukinijos, vyšnių džemas, keptos figos

 

Kodėl 49 milijonai burbuliukų? Mokslininkas Bill Lembeck atliko tyrimus ir suskaičiavo, kad viename šampano butelyje yra būtent 49 milijonai burbuliukų. Norite tikėkite, norite ne… kviečiam į degustaciją ir suskaičiuokite patys!  

 

Vakarienės kaina 45 Eur/asm.