Lapkričio 14 d. 23.00 val.

Pirmieji Lietuvoje paragaukite jauno vyno kartu su mėgėjais bei žinovais iš viso pasaulio. Lauksim su akordeono muzikos garsais ir gera nuotaika! 

 

Vakarienės meniu

Putojantis vynas
Cremant

Mėlynojo pelėsinio Roquefort sūrio kremas su kaštonų putėsiais
žalumynai, morkų duonos trupiniai
 
Raudonasis vynas
Art‘s Primeur Cotes Du Rhone Primeur – Rouge 2018, Prancūzija
Lašišų filė, marinuota burokėlių sultyse
kepintos sraigės, kaštonai, burokėlių kempinė
 
Raudonasis vynas
BJ Beaujolais Nouveau Fleurs 2018, Prancūzija
 
Kalakutienos filė su baltojo pelėsio Brie sūriu
batatų – salierų kremas, prancūziškos bulvytės, mini cukinijos, paryžietiškos morkos, Gravy padažas, džiovintos kriaušės 

Kaina 35 Eur/asm. (3 patiekalai ir 3 vynai). Būtina išankstinė registracija. +370 686 123 11, +370 301 561, hotel@daugirdas.lt, www.daugirdas.lt