Velykų meniu į namus
Pasitikite šventes be rūpesčių! Šiais metais specialiai Jums ruoštas meniu gausus skirtingų skonių ir derinių, tad neabejojame, kad čia kiekvienas atras savo patiekalą. Jūsų laukia šaltieji ir karštieji patiekalai Velykų stalui.
UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki kovo mėn. 26 d., antradienio 15:00 val.
tel. Nr.: +37061426274 darbo dienomis 10 – 17 val., restaurant@daugirdas.lt
Atsisiųskite užsakymo formą ir užpildę grąžinkite mums el.paštu.
UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS
Šeštadienį, kovo mėn. 30 d., – nuo 13 iki 15 val. – iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).
Sekmadienį, kovo mėn 31 d., – nuo 12 iki 14 val. – iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).
ŠVENTINIS VELYKŲ MENIU 2024 IŠSIVEŽTI |
|||
PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS.
|
|||
MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais)
|
|||
Eil. Nr. |
Pavadinimas |
Mato vnt. |
Kaina, Eur. |
MĖSA |
|||
1 | Žemoje temperatūroje ruošta rūkyta kiaulės karka, be kaulo su kornišonų padažu 500 / 200 g | vnt. | 24,00 |
2 | Naminė šaltiena su krienais, 500 / 200 g | vnt. | 18,00 |
3 | Pavasarinis viščiukas farširuotas, tiekiamas su kriaušių čatniu 600 / 200 g | vnt. | 32,00 |
4 | Antienos tatakis su wasabi padažu,karamelizuotais svogūnais,vytintais pomidorais, sezamų majonezu 70 g / 50 g |
porc. | 12,00 |
5 | Jautienos riešutėlis Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai 50 g / garnyras | porc. | 7,00 |
6 | Kiaulių liežuvis su ąžuolo dūmų skoniu krienų padažas 50 / 20 g | porc. | 7,00 |
7 | Vištų kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra, baltajame vyne troškinti obuoliai, kriaušių tyrė, pasiflorų gelis 800 g / garnyras | vnt. | 45,00 |
8 | Kiaulienos išpjova su džiovintų slyvų ir tamsaus alaus BBQ padažu, karamelizuotais svogūnais 50 g / 50 g | porc. | 7,00 |
ŽUVIS |
|||
9 | Silkės TARTAR obuoliai, svogūnai, rūkytos bulvytės, Tartar padažas, krapų aliejus 70 g/ garnyras | porc. | 7,00 |
10 | Lašišų filė TARTAR obuoliai, svogūnai, rūkytos bulvytės, Tartar padažas, krapų aliejus 70 g/ garnyras | porc. | 12,00 |
11 | Tuno TATAKIS su wasabi padažu,karamelizuotais svogūnais,vytintais pomidorais, sezamų majonezu 70 g / 50 g |
porc. | 12,00 |
12 | Silkė su kepintomis morkomis, slyvomis ir saulėgąžomis 50g / garnyras | porc. | 6,00 |
13 | Lašišos GRAVLAX jaunų bulvių, porų šerdžių ir Wakame salotos, Curry majonezas, vytintų pomidorų kapotinis 70 g / 50 g | porc. | 12,00 |
14 | Karpio Roulade su kornišonų padažu 50 / 30 g | porc. | 7,00 |
15 | Menkių filė tempuros tešloje, su laimo citrinų majonezu 75 / 50 g | porc. | 7,00 |
SALOTOS IR KITI PATIEKALAI |
|||
16 | Lietuviška mišrainė 200 g | porc. | 4,00 |
17 | Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu 200 g | porc. | 7,00 |
18 | Šviežių daržovių salotos su mažosiomis Grenlandijos krevetėmis salotų lapai, apelsinai, paprikos, mangai, čili mangų užpilas 200 g |
porc. | 8,00 |
19 | Jaunų bulvių ir wakame salotos su silke ir agurkais 200 g | porc. | 8,00 |
20 | Kiaušinių salotos su vytintais pomidorais ir šonine 200 g Brie sūris,avokadai,svogūnai,laiškinis česnakas |
porc. | 8,00 |
21 | Valdorfo salotos salotos, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas 200 g | porc. | 6,00 |
22 | Brokolių salotos brokoliai, morkų šiaudeliai, saulėgąžų ir moliūgų sėklos, jogurtinis užpilas, džiovintos spanguolės 200g | porc. | 7,00 |
23 | Kiaušiniai įdaryti, su lašiša (2 puselės) | porc. | 3,00 |
24 | Kiaušiniai įdaryti, su Serano kumpiu (2 puselės) | porc. | 3,00 |
25 | Kiaušiniai įdaryti, su krevetėmis (2 puselės) | porc. | 3,00 |
KARŠTIEJI PATIEKALAI |
|||
Sous Vide mėsa / žuvis su padažais ir garnyrais, vakuuminiuose maišeliuose arba folijos induose, reikės tik pasišildyti |
|||
26 | Jaučių žandai, lėtai troškinti raudonojo vyno Demiglaze padaže bulvių Ghi sviesto košė, rudieji pievagrybiai, kreivabūdės |
porc. | 18,00 |
27 | Ėriukų kumpio kepsnys (rump steak) degintų paprikų ir bulvių kremas, brokolių stiebai grietinėlės ir žaliųjų pipirų padažas |
porc. | 20,00 |
28 | Ančių krūtinėlė, ruošta 55 C temperatūroje obuolių ir burokėlių redukcija, daugiakruopis su sėklomis, salierų-miso kremas, slyvos |
porc. | 20,00 |
29 | Kiaulės šonkauliai BBQ glazūroje (500 g) naminis BBQ padažas, mini bulvytės su krapų aliejumi, vytinti pomidorai su bazilikais ir čiobreliais | porc. | 18,00 |
30 | Lašišų filė Teryaki glazūra, daiginti kviečiai, mini morkytės |
porc. | 18,00 |
KARŠTIEJI PATIEKALAI – marmite
|
|||
31 | Rūkytas ėriukų kumpio kepsnys (rump steak) jaunos bulvės, Portbello grybai, keptos daržovės, raudonojo vyno, mėtų ir žaliųjų pipirų padažas, 1 kg (4-5 asm.) |
1 kg | 85,00 |
KONDITERIJOS GAMINIAI |
|||
32 | Keptas varškės pyragas, 1,8 kg | vnt. | 40,00 |
33 | Sviestinė banda Brioche (pusiau saldi), 0,4 kg | vnt. | 10,00 |
34 | VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS, VISO NUO 2 iki 5 € (šią eilutę pildo restoranas) |
||
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius