Img
Ikona

Velykų meniu į namus

Pasitikite šventes be rūpesčių! Šiais metais specialiai Jums ruoštas meniu gausus skirtingų skonių ir derinių, tad neabejojame, kad čia kiekvienas atras savo patiekalą. Jūsų laukia šaltieji ir karštieji patiekalai Velykų stalui.

 

UŽSAKYMŲ PRIĖMIMAS – iki  kovo mėn. 26 d., antradienio 15:00 val.
tel. Nr.: +37061426274 darbo dienomis 10 – 17 val.,  restaurant@daugirdas.lt
Atsisiųskite užsakymo formą ir užpildę grąžinkite mums el.paštu.

 

UŽSAKYMŲ ATIDAVIMAS 
Šeštadienį,  kovo mėn. 30 d., – nuo 13 iki 15 val. –  iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).
Sekmadienį, kovo mėn 31 d., – nuo 12 iki 14 val. –  iš DAUGIRDO (T. Daugirdo g. 4).

Atsiųsti meniu

 ŠVENTINIS  VELYKŲ MENIU 2024 IŠSIVEŽTI

PATOGIAM TRANSPORTAVIMUI ŠALTIEJI PATIEKALAI BUS DEDAMI Į VIENKARTINES DĖŽUTES SU GALIMYBE PERDĖTI Į SAVO INDUS.

 

MINIMALUS ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ UŽSAKOMŲ PORCIJŲ SKAIČIUS – 2 PORCIJOS (išskyrus gaminius, parduodamus vienetais)

 

Eil. Nr.

Pavadinimas

Mato vnt.

Kaina, Eur.

MĖSA

1 Žemoje temperatūroje ruošta rūkyta kiaulės karka, be kaulo su kornišonų padažu 500 / 200 g vnt. 24,00
2 Naminė šaltiena su krienais, 500 / 200 g vnt. 18,00
3 Pavasarinis viščiukas farširuotas, tiekiamas su kriaušių čatniu   600 / 200 g vnt. 32,00
4 Antienos tatakis
su wasabi padažu,karamelizuotais svogūnais,vytintais pomidorais, sezamų majonezu 70 g / 50 g
porc. 12,00
5 Jautienos riešutėlis  Sous Vide, mūsų vytinti pomidorai, karamelizuoti svogūnai   50 g / garnyras porc. 7,00
6 Kiaulių liežuvis su ąžuolo dūmų skoniu  krienų padažas  50 / 20 g porc. 7,00
7 Vištų kepenėlių pašteto pyragas su spanguolių – raudonojo vyno glazūra, baltajame vyne troškinti obuoliai, kriaušių tyrė, pasiflorų gelis 800 g / garnyras vnt. 45,00
8 Kiaulienos išpjova su džiovintų slyvų ir tamsaus alaus BBQ padažu, karamelizuotais svogūnais     50 g / 50 g porc. 7,00

ŽUVIS

9 Silkės TARTAR obuoliai, svogūnai, rūkytos bulvytės, Tartar padažas, krapų aliejus  70 g/ garnyras porc. 7,00
10 Lašišų filė TARTAR obuoliai, svogūnai, rūkytos bulvytės, Tartar padažas, krapų aliejus  70 g/ garnyras porc. 12,00
11 Tuno TATAKIS
su wasabi padažu,karamelizuotais svogūnais,vytintais pomidorais, sezamų majonezu  70 g / 50 g
porc. 12,00
12 Silkė su kepintomis morkomis, slyvomis ir saulėgąžomis   50g  / garnyras porc. 6,00
13 Lašišos GRAVLAX jaunų bulvių, porų šerdžių ir Wakame salotos, Curry majonezas, vytintų pomidorų kapotinis      70  g / 50 g porc. 12,00
14 Karpio Roulade su kornišonų padažu   50 / 30 g porc. 7,00
15 Menkių filė tempuros tešloje, su laimo citrinų majonezu  75 / 50 g porc. 7,00

SALOTOS IR KITI PATIEKALAI

16 Lietuviška mišrainė   200 g porc. 4,00
17 Cezario klasikinės salotos su Parmezano sūriu    200 g porc. 7,00
18 Šviežių daržovių salotos su mažosiomis Grenlandijos krevetėmis
salotų lapai, apelsinai, paprikos, mangai, čili mangų užpilas   200 g
porc. 8,00
19 Jaunų bulvių ir wakame salotos su silke ir agurkais   200 g porc. 8,00
20 Kiaušinių salotos su vytintais pomidorais ir šonine    200 g
Brie sūris,avokadai,svogūnai,laiškinis česnakas
porc. 8,00
21 Valdorfo salotos salotos, obuoliai, vynuogės, salierų stiebai, graikiniai riešutai, Chantilly užpilas 200 g porc. 6,00
22 Brokolių salotos brokoliai, morkų šiaudeliai, saulėgąžų ir moliūgų sėklos, jogurtinis užpilas, džiovintos spanguolės 200g porc. 7,00
23 Kiaušiniai įdaryti, su lašiša (2 puselės) porc. 3,00
24 Kiaušiniai įdaryti, su Serano kumpiu (2 puselės) porc. 3,00
25 Kiaušiniai įdaryti, su krevetėmis (2 puselės) porc. 3,00

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Sous Vide mėsa / žuvis su padažais ir garnyrais, vakuuminiuose maišeliuose arba folijos induose, reikės tik pasišildyti

26 Jaučių žandai, lėtai troškinti raudonojo vyno Demiglaze padaže
bulvių Ghi sviesto košė, rudieji pievagrybiai, kreivabūdės
porc. 18,00
27 Ėriukų kumpio kepsnys (rump steak)
degintų paprikų ir bulvių kremas, brokolių stiebai grietinėlės ir žaliųjų pipirų padažas
porc. 20,00
28 Ančių krūtinėlė, ruošta 55 C temperatūroje
obuolių ir burokėlių redukcija, daugiakruopis su sėklomis, salierų-miso kremas, slyvos
porc. 20,00
29 Kiaulės šonkauliai BBQ glazūroje (500 g) naminis BBQ padažas, mini bulvytės su krapų aliejumi, vytinti pomidorai su bazilikais ir čiobreliais porc. 18,00
30 Lašišų filė
Teryaki glazūra, daiginti kviečiai, mini morkytės
porc. 18,00

KARŠTIEJI PATIEKALAI – marmite
(atsiimti 03.31 nuo 12:00 – 14:00 val.)

31 Rūkytas ėriukų kumpio kepsnys (rump steak)
jaunos bulvės, Portbello grybai, keptos daržovės, raudonojo vyno, mėtų ir žaliųjų pipirų padažas, 1 kg (4-5 asm.)
1 kg 85,00

KONDITERIJOS GAMINIAI

32 Keptas varškės pyragas,  1,8 kg vnt. 40,00
33 Sviestinė banda Brioche (pusiau saldi), 0,4 kg vnt. 10,00
34 VIENKARTINĖS PAKUOTĖS MOKESTIS,
VISO NUO 2 iki 5 €  (šią eilutę pildo restoranas)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, Paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasit Čia

SUTINKU