daugirdas.lt itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie daugirdas.lt nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.
Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

 

Kas mes esame


Mūsų tinklalapio adresas yra: https://www.daugirdas.lt
Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

UAB Viešbučių paslaugos

Perkūno al. 61, LT-44226 Kaunas
Įm. k. 304030271
PVM kodas LT100009357518
Tel. +370 37 320230
El. p.:  info@daugirdas.lt

 

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome


Kuponų pirkimui bei kambario rezervacijai užtikrinti renkame:

Vieta, IP adresas ir naršyklės tipas: mes naudosime tam, kaip apskaičiuotume Jums taikomus mokesčius ir pristatymo kainą.
Taip pat kupono pirkimo atveju paprašysime pateikti šią informaciją: kreipinį, palinkėjimą, pirkėjo el. paštą, tel. numerį bei komentarą.
Kambario rezervacijos atveju paprašysime pateikti šią informaciją: vardą, pavardę, el. paštą, telefoną, atvykimo ir išvykimo datą, saugusių ir vaikų skaičių bei komentarą.
Šią informaciją naudosime tokiais tikslais, kaip:

  • Atsakyti į jūsų užklausas, įskaitant grąžinamąsias išmokas ir skundus
  • Laikytis teisinių prievolių, pvz., Mokesčių apskaičiavimo
  • Pagerinti mūsų pasiūlymus

 

Slapukai (cookies)


Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.
Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.
Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus, kurie reikalingi mūsų paslaugoms teikti.

 

Būtinieji slapukai:

Padeda atvaizduoti Jums interneto svetainės turinį Jūsų įrenginyje. Jų pagalba užtikrinama būtinasis interneto svetainės funkcionalumas. Būtinieji slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės veikimui. Be jų negalima sudaryti galimybės visapusiškai naudotis mūsų interneto svetaine:

PHPSESSID
Slapukas yra su atsitiktiniu unikaliu numeriu arba raidžių / skaičių eilute. Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.
Slapukas yra skirtas svetainės funkcionalumui realizuoti. Jis nustato, kad esate tas pats asmuo, o ne naujas lankytojas. Jis nekaupia jokių jūsų asmeninių duomenų.

Jei turite paskyrą ar prisijungiate prie mūsų tinklalapio, mes sukuriame:


wordpress_[hash]
Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos.
Vartotojo paskyros “secure ID” slapukas, naudojamas paskyros saugumui užtikrinti. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.


wordpress_logged_in_[hash]
Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.
Skirtas atpažinti prisijungusį vartotoją sesijos metu. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.


wp-settings-[hash],wp-settings-time-[hash]
Slapukas galioja 1 metus.
Naudojamas tinklapio struktūros personalizavimui pagal vartotoją. Slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.


_icl_current_admin_language -[hash], _icl_current_language
Slapukas galioja 2 dienas.
Daugiakalbiškumo modulio naudojami slapukai – nustato prisijungusio administratoriaus valdymo aplinkos kalbą bei svetainės lankytojo kalbinę svetainės versiją. Slapukai nesaugo jokios asmeninės informacijos.


Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti svetainės funkcionalumą.

 

Techniniai slapukai

Techniniai slapukai užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje ar mobiliojoje aplikacijoje.

Naudojami: cookie_notice_acepted  slapukai, kurie galioja 1 metus, jie nesaugo asmeninių duomenų. Užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje.

Slapukų naudojimo teisinis pagrindas – mūsų teisėti interesai užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą.

 

Statistikos / marketingo slapukai

Google analitics slapukai

„Google Analytics“ įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti čia

_ga
2 metus
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.


_gid
24 valandas
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.


_gat
1 minutė
Naudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus


AMP_TOKEN

30 s. iki 1 metų
Turi raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.


 

Tai slapukai, kurie pagal lankytojo naršymo svetainėje istoriją pritaiko lankytojui internete rodomą reklamą, fiksuoja statistiką apie svetainės lankomumą, apsilankymų trukmę, naršymo kelią. Šie slapukai nėra įjungiami, iki kol nepateikiate sutikimo

Plačiau

 

 

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys, trečiųjų šalių slapukai.

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių (pvz. Youtube, Google in pan).

YouTube

Vaizdo įrašus įterpiame iš mūsų oficialaus „YouTube“ kanalo, naudodami „YouTube“ sustiprinto privatumo režimą.
Šiuo režimu jūsų kompiuteryje gali būti įtaisyti slapukai, kai spustelėsite „YouTube“ vaizdo įrašų leistuvą, bet žiūrint įterptus vaizdo įrašus sustiprinto privatumo režimu „YouTube“ nesaugos informacijos, pagal kurią būtų galima nustatyti vartotojo tapatybę.
Šie slapukai galioja 10 metus.
Slapukų pavyzdys: Visitor_info1_Live, Use_Hitbox, SID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE
„Youtube“ privatumo politika čia

Google maps

Su „Google maps“ susiję slapukai naudojami parodyti patogų žemėlapį ir nurodytas vietas.
Šie slapukai galioja 10 metus.
Slapukų pavyzdys: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF
„Google“ privatumo politika čia

 

Kaip galiu valdyti slapukų nustatymus?


Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

 

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis


Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.

Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– svetainės turinio talpinimo tiekėjai
– rinkodaros paslaugų tiekėjai
– projekto vystymo komanda

 

Paysera

Mes priimame mokėjimus per Paysera. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „Paysera“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti ar palaikyti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją.

Daugiau informacijos rasite Paysera privatumo politikoje.

 

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis


Duomenis, kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas arba gali būti pareikštas nesutikimas, nustojame tvarkyti šiais tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo).
Statistinė Google Analytics įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija paprastai naudojama iki 3 metų.

Jei išsiunčiate užklausimus per kontaktų formas, duomenys keliauja į hotel@daugirdas.lt kurie saugomi iki administratoriaus peržiūrėjimo bei atsakymo į užklausimą.

 

Jūsų teisės


Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Galite tai atlikti puslapyje „Asmeninė informacija“ arba kreiptis į asmens duomenų valdytoją. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams (pvz., sąskaitos faktūros, sutartys ir pan).

Kaip galiu ištrinti savo duomenis

Informavus el. paštu hotel@daugirdas.lt Duomenis ištinsime per 30 d.d.

Kaip galiu ištaisyti savo duomenis

Informavus el. paštu hotel@daugirdas.lt Duomenis ištaisysime per 30 d.d.

Kaip galiu pateikti skundą

Informavus el. paštu hotel@daugirdas.lt Atsakysime į skundą per 30 d.d.

Kaip galiu sužinoti kokius duomenis apie mane saugote

Informavus el. paštu hotel@daugirdas.ltAtsakysime per 30 d.d.

Kaip mes saugome Jūsų duomenis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.

 

Kokias duomenų apsaugos procedūras mes naudojame


Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

daugirdas.lt darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir daugirdas.lt svetainės lankytojus.
Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

 

Kokias svetainės apsaugos procedūras mes naudojame


Svetainėje naudojamas Letsencrypt.org SSL sertifikatas
• Patvirtinta svetainės tapatybė (lankomės tikrojo domeno savininko svetainėje, o ne esame nukreipti į įsilaužėlių padirbtą serverį)
• Užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduodami duomenys – (tinklo įsilaužėliai nebegali jų nuskaityti).
• Užtikrintas duomenų vientisumas ir originalumas (pakeliui esantys maršrutizatoriai negali pakoreguoti ar cenzūruoti persiunčiamos informacijos).
Daugiau informacijos https://letsencrypt.org

 

Slaptažodžio saugumo vadovas

Jis skatina, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto
Taip pat, nesėkmingai bandant prisijungti prie sistemos 3 kartus, laikina blokuojama galimybė jungtis toliau.

 

Reguliuojamų veiklos sričių informacija


Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

 

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?


daugirdas.lt privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje daugirdas.lt
Atnaujinta 2018-06-03

Booking.com