ŠVENTINIS MENIU

2017 12 01 – 12 30

FESTIVE MENIU

December 1 – 30th, 2017

 

 

STARTERIAI / STARTERS                                                        6.00 Eur

Rūkyto ožkos sūrio puta su marinuotomis slyvomis ir plėšyta namine duona

Smoked goat cheese foam with marinated plum and pulled home made bread

 

Raudonojo vyno sriuba su džiovintais obuoliais ir karamelizuotais anakardžių riešutais

Red wine soup with dried apples and caramelized cashews

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI / MAIN COURSE                                           14.00 Eur

Šamų filė su parūkytomis šakninėmis daržovėmis

sviestinis citrinų kremas, paprikų aliejus

Catfish fillet with smoked toot vegetables

butter lemon cream, paprika oil

 

Ančiuko kojelė, ruošta Sous vide būdu, cinamono glazūroje

morkų – kiaušinių pyragas, vyšnių drebučių pagardas, pankoliai

Duck leg Sous vide in cinnamon glaze

carrot – egg cake, cherry jelly, fennel

 

DESERTAI / DESSERTS                                                           4.00 Eur

Trijų kalėdinių skonių šokoladiniai krepšeliai

Chocolate baskets of three Christmas flavors

 

Šokoladinis bazilikų pyragas su medaus – greipfrutų padažu

Chocolate basil cake with honey grapefruit sauce

 

 

PENKIŲ PATIEKALŲ KALĖDINIS DEGUSTACINIS MENIU                  32.50 Eur

FIVE COURSE CHRISTMAS TASTING MENU

 

PENKIŲ PATIEKALŲ KALĖDINIS DEGUSTACINIS MENIU SU VYNO DERINIMU       50.00 Eur

FIVE COURSE CHRISTMAS TASTING MENU WITH WINE PAIRING