
Kalėdinis pasiūlymas
3 patiekalų kalėdinis meniu restorane
Kaina 35 Eur
UŽKANDIS
Rausvųjų tunų filė Tataki
(kaparėliai, vytinti pomidorai, mangų – pasiflorų gelis, Wasabi majonezas, Tataki padažas)
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Ėriukų kumpio kepsnys (rump steak)
(sojų ir juodosios pupelės su mėtomis, grietinėlės ir žaliųjų pipirų padažas, karamelizuoti svogūnai)
arba
Ančių krūtinėlė
(salierų ir Miso kremas, kukurūzų burbuolė, naminis Teriyaki padažas)
arba
Lašišų filė
(daiginti kviečiai, obuolių–mangų Curry padažas, mini morkytės, pastarnokų čipsai)
DESERTAS
Datulių desertas (Sticky Toffee) su sūdytos karamelės padažu
(iš datulių pagamintas drėgnas biskvitas, tiekiamas šiltas su bananų ledais)
Rezervuokite staliuką +370 686 123 11.
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius