4+4 Netikėtos kamščio istorijos
Spalio 18 d. 19:00 val.
Žinome, kad nebenustebinsime Jūsų pasiūlę tik skaniai pavalgyti. Todėl, remdamiesi ilgamete patirtimi ir tenkindami savo klientų išlavintą skonį, sukūrėme kai ką daugiau nei tik degustacinę 4 patiekalų vakarienę su skrupulingai atrinktais vyno deriniais. Mėgaudamiesi vakaru draugų kompanijoje ir netikėtomis vakarienės skonių kompozicijomis, taip pat pamatysite 4 skirtingus butelio atkimšimo būdus – butelio kaklelio kirtimą kardu, nugnybimą karštomis Porto žnyplėmis, baltojo vyno dekantavimą specialiajame Lyros arba Sraigės dekanteryje, taip pat raudonojo vyno dekantavimą mūsų sukurtu vyno kriokliu. Drąsiausieji galės savo rankomis visa tai išbandyti patys!
Vakarą ves „MV GROUP Distribution LT” vyno konsultantas Mindaugas Paliukas.
Vakaro meniu
Putojantis vynas (butelio kirtimas kardu „Sabrage”)
DOMAINE B & B BOUCHÉ Crémant de Limoux Brut Nature A.O.P. l Prancūzija
Šaltasis užkandis
Tigrinių krevečių Ceviche
Baltasis vynas (dekanteris Lyra)
ERNST LUDWIG Riesling medium dry Rheinhessen Q.b.A. l Vokietija
Šaltasis užkandis
Lašišų filė Tartar
Raudonasis vynas (vyno krioklys)
CASTILLO de ARESAN Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon
Castilla La Mancha VdlTl Ispanija
Karštasis patiekalas
Ėriukų kumpio kepsnys Rump steak
(bulvių – baravykų Gratin‘as, žaliųjų pipirų kreminis padažas, kepti brokolių stiebai)
Saldusis vynas (Porto žnyplės)
GRAHAM 10 Y.O. Tawny Porto D.O. l Portugalija
Desertas
Sezamų sėklų spurgos, įdarytos juodųjų pupelių kremu
(tiekiamos su geltonųjų slyvų ir mėlynojo pelėsinio sūrio padažu)
Kaina 75 Eur/asm.
Daugiau informacijos: +37068612311 arba hotel@daugirdas.lt
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius