Būtina išankstinė staliukų rezervacija.
Vėlyvieji pusryčiai
Kviečiame vėlyvųjų pusryčių į mūsų restoraną kiekvieną savaitgalį nuo 12 iki 16 val. Išankstinė staliukų rezervacija +370 686 123 11 arba internetu.
Meniu
KOKTEILIS MIMOSA (Prosecco, natūralios apelsinų sultys) 8.00
KOKTEILIS BELLINI (Prosecco, persikų tyrė) 8.00
KOKTEILIS CHURCHILL’S BREAKFAST 10.00
Jack Daniel’s Rye viskis, espresso kava, klevų sirupas, Angostura, deginta cinamono lazdelė
tartar BENEDIKTO KIAUŠINIS (1 vnt. / 2 vnt.)
be lukšto virtas kiaušinis, Brioche duonelė, pomidorai, agurkai, mini špinatai, olandiškas padažas
- su brandintos jaučių išpjovos Tartar’u 9.00 / 14.00
- su lašišų filė Tartar’u 8.00 / 12.00
- su avokadų ir saulėje džiovintų pomidorų Tartar’u 8.00 / 12.00
tartar KEPTAS PUSRYČIŲ SUMUŠTINIS
Brioche duonelė, 2 kiaušinių omletas, Čederio sūris, pomidorai
- su brandintos jaučių išpjovos Tartar’u 9.00
- su lašišų filė Tartar’u 8.00
- su avokadų ir saulėje džiovintų pomidorų Tartar’u 8.00
IZRAELIETIŠKA KIAUŠINIENĖ SHAKSHOUKA (ŠAKŠUKA) 12.00
2 kiaušiniai, kepti su pomidorais, paprikomis, Chorizo dešra, pupelėmis, ožkų sūriu, svogūnais, tiekiama su avokadais
SOTŪS ANGLIŠKI PUSRYČIAI 12.00
2 kepti kiaušiniai, keptos dešrelės, troškintos pupelės, skrudinta šoninė, kepti rudieji pievagrybiai, kepti vyšniniai pomidorai, skrebutis
SALOTOS POKE BOWL 12.00
ilgagrūdžiai ryžiai, morkos, agurkai, avokadai, ridikėliai, mangai, purpuriniai kopūstai, paprikos, naminis Teriyaki padažas, Wasabi majonezas
- su tigrinėmis krevetėmis (5 vnt.) 12.00
- su rausvųjų tunų filė Tataki 12.00
- su ančių krūtinėlės Tataki 12.00
- su brandintos jaučių išpjovos Tataki 14.00
BURGERIS su brandintos jautienos mėsainiu 14.00
Brioche bandelė, mini špinatai, pomidorai, marinuoti agurkėliai, karamelizuoti svogūnai, skrudinta šoninė, Čederio sūris, BBQ padažas, skrudintos bulvytės
PURŪS KEPTI VARŠKĖČIAI 8.00
su grietine, uogomis ir braškių padažu
AMERIKIETIŠKŲ BLYNŲ „ŠŪSNIS“ 8.00
- su uogomis ir klevų sirupu
- su sūdytos karamelės padažu
PRANCŪZIŠKAS SKREBUTIS AMARETTO FRENCH TOAST 8.00
kiaušinių plakinyje mirkyta ir kepta duona Brioche, pagardinta Amaretto likeriu, tiekiama su sūdytos karamelės padažu, kepintais migdolais, karameliniais ledais
ŠOKOLADINIS LAVA CAKE 7.00
ricottos kremas, vaniliniai ledai
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius