Restoranas
Keturių žvaigždučių verslo klasės viešbutis kviečia Jus ne tik apsistoti unikaliame, XVI–XIX amžiaus dvasia alsuojančiame architektūriniame Kauno paminkle, bet ir paragauti kokybiško, viso pasaulio virtuvių meniu. Viešbutyje rasite restoraną, „Sky” terasą su vaizdu į senamiestį, rūsyje esančias erdves banketams.
Restorano vadovė +370 614 26 274, restaurant@daugirdas.lt (I-V 10-17 val.)
Darbo laikas: II – V 16:00 – 22:00, VI 12:00 – 22:00.
FacebookPeržiūrėti meniu Staliukų rezervacija
RESTORANAS
- Meniu – skonis, kuriuo norisi mėgautis
Restorano „Daugirdas“ meniu sukurtas tiems, kurie vertina šiuolaikišką virtuvę, aiškius skonius ir kokybę.
Čia dera skonių balansas, išgrynintos tekstūros ir estetiškas pateikimas – kiekvienas patiekalas kurtas tam, kad juo norėtųsi mėgautis iki paskutinio kąsnio.
Rasite platų pasirinkimą:
– tartar’ai – nuo brandintos jautienos iki švelnios lašišos, viskas patiekiama „raw stiliumi“, be karšto apdorojimo;
– carpaccio – subtilus itališkas klasikos akcentas, tiek su jautiena, tiek su druskoje keptais burokėliais;
– užkandžiai prie vyno ar kokteilio – aštrios Čederio sūrio spurgytės, traškios krevetės, mūsų marinuotos alyvuogės ar vytintų mėsų rinkinys;
– sotūs pagrindiniai patiekalai – nuo pipirinio jaučių išpjovos steiko iki ančių krūtinėlės ar žemoje temperatūroje ruoštų šonkaulių;
– šviežios salotos ir lengvos sriubos – puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarui.
Vakarienę kviečiame užbaigti saldžiai – klasikiniu prancūzišku Crème Brûlée, karštomis vyšniomis Jubilee ar San Sebastian sūrio pyragėliu, kuris tirpsta burnoje.
SKY TERASA
Atšilus orams kviečiame į „Sky” terasą su vaizdu į Kauno senamiestį. Erdvioje terasoje galėsite mėgautis vėlyvaisiais pusryčiais, pietumis ir vakariene, o specialiai įrengtas palapines rezervuoti savo asmeninėmis šventėms – gimtadieniams, krikštynoms, įmonės vakarėliams ir net vestuvėms. Didžioji palapinė talpina iki 50 žmonių, o mažoji – 16.
VYNO SALĖ
Salėje įrengta 16 sėdimų vietų, vyksta užsakomosios degustacijos ir mokymai besidomintiesiems vynu ir gastronominėmis naujienomis.
FLAMBE
Erdvė puikiai tinkama uždaram vakarui su bičiuliais ar ypatingais svečiais. Banketo metu salėje telpa iki 20 žmonių. Ji gali būti lengvai transformuojama į pasitarimų salę.
Sužinoti daugiau
KOLONŲ SALĖ
Tai didžiausia mūsų salė, prie apvalių dešimtviečių stalų talpinanti iki 70 žmonių, furšetui – iki 100 žmonių. Ji gali būti lengvai transformuojama į pasitarimų salę.
Sužinoti daugiau
ŽIDINIO SALĖ
Salė yra XVI a. gotikiniuose rūsiuose su tapytomis freskomis. Joje vienu metu galime aptarnauti iki 40-50 žmonių.
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius