Vėlyvieji pusryčiai

Vėlyvieji pusryčiai

Vėlyvieji pusryčiai (Brunch)

Kviečiame vėlyvųjų pusryčių į mūsų restoraną kiekvieną šeštadienį nuo 12 iki 16 val. Išankstinė staliukų rezervacija +370 686 123 11 arba internetu.

Meniu

 

KOKTEILIS MIMOSA (Prosecco, natūralios apelsinų sultys)  8.00

 

KOKTEILIS BELLINI (Prosecco, persikų tyrė) 8.00

 

KOKTEILIS CHURCHILL’S BREAKFAST 10.00

Jack Daniel’s Rye viskis, espresso kava, klevų sirupas, Angostura, deginta cinamono lazdelė

 

tartar BENEDIKTO KIAUŠINIS (1 vnt. / 2 vnt.)

be lukšto virtas kiaušinis, Brioche duonelė, pomidorai, agurkai, mini špinatai, olandiškas padažas

  • su brandintos jaučių išpjovos Tartar’u 9.00 / 14.00
  • su lašišų filė Tartar’u 8.00 / 12.00
  • su avokadų ir saulėje džiovintų pomidorų Tartar’u 8.00 / 12.00

tartar  KEPTAS PUSRYČIŲ SUMUŠTINIS

Brioche duonelė, 2 kiaušinių omletas, Čederio sūris, pomidorai

  • su brandintos jaučių išpjovos Tartar’u 9.00
  • su lašišų filė Tartar’u  8.00
  • su avokadų ir saulėje džiovintų pomidorų Tartar’u  8.00

 

IZRAELIETIŠKA KIAUŠINIENĖ SHAKSHOUKA (ŠAKŠUKA)  12.00

2 kiaušiniai, kepti su pomidorais, paprikomis, Chorizo dešra, pupelėmis, ožkų sūriu, svogūnais, tiekiama su avokadais

 

SOTŪS ANGLIŠKI PUSRYČIAI  12.00

2 kepti kiaušiniai, keptos dešrelės, troškintos pupelės, skrudinta šoninė, kepti rudieji pievagrybiai, kepti vyšniniai pomidorai, skrebutis

 

SALOTOS POKE BOWL  

ilgagrūdžiai ryžiai, morkos, agurkai, avokadai, ridikėliai, mangai, purpuriniai kopūstai, paprikos, naminis Teriyaki padažas, Wasabi majonezas

  • su tigrinėmis krevetėmis (5 vnt.)   12.00
  • su rausvųjų tunų filė Tataki 12.00
  • su ančių krūtinėlės Tataki  12.00
  • su brandintos jaučių išpjovos Tataki  14.00

 

BURGERIS su brandintos jautienos mėsainiu  14.00

Brioche bandelė, mini špinatai, pomidorai, marinuoti agurkėliai, karamelizuoti svogūnai, skrudinta šoninė, Čederio sūris, BBQ padažas, skrudintos bulvytės

 

PURŪS KEPTI VARŠKĖČIAI 8.00

su grietine, uogomis ir braškių padažu

 

AMERIKIETIŠKŲ BLYNŲ „ŠŪSNIS“  8.00

  • su uogomis ir klevų sirupu
  • su sūdytos karamelės padažu

 

PRANCŪZIŠKAS SKREBUTIS AMARETTO FRENCH TOAST 8.00

kiaušinių plakinyje mirkyta ir kepta duona Brioche, pagardinta Amaretto likeriu, tiekiama su sūdytos karamelės padažu, kepintais migdolais, karameliniais ledais

 

ŠOKOLADINIS LAVA CAKE   7.00

ricottos kremas, vaniliniai ledai

 

Išankstinė staliukų rezervacija +370 686 123 11arba internetu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, Paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasit Čia

SUTINKU