TARTAR RESTORANAS
Konceptuali restorano idėja – supažindinti klientus su raw food maisto kultūra ir nustebinti dar nepatirtais skoniais. Neapdorotų produktų patiekalai yra mūsų meniu ašis, tačiau judriame A la Carte valgiaraštyje rasite ir termiškai apdorotų valgių.
Lankytojus stebiname ne tik išskirtiniais skoniais, bet ir patiekalų pateikimo būdais. „TarTar” restorane jūsų užkandžių lėkštėmis taps kokoso kevalas bei perlydytas stiklo butelis. Taip ne tik stengiamės sukurti įvairiapusiškas patirtis savo klientams, bet ir atkreipti dėmesį į tvarumą.
Vartydami gėrimų sąrašą klientai pamatys, jog neslepiame meilės vynui ir kruopščiai atrenkame senų vyno derlių gardžiausius lašus. Mėgstančius atrakcijas klientus kviesime kardu nukirsti putojančio vyno butelio kaklelį, seno derliaus vyną atidaryti Porto žnyplėmis, tikslia srove sau į burną iš Porron įsipilti vyno.
Gaukite naujausias naujienas ir geriausius